به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از خراسان جنوبی، نشست علمی با عنوان «آسیبشناسی سبکهای مختلف تبلیغی و معرفی الگوی صحیح» در مدرسه علمیه جعفریه قائن با هدف بررسی ابعاد مختلف تبلیغ دینی و شناسایی آسیبهای موجود در حوزه، با حضور حجتالاسلام گریوانی برگزار شد.
در این نشست، اهمیت تبلیغ در قرآن و تعابیر مختلف آن از جمله بلاغ، تعلیم، انذار و امر به معروف و همچنین تحقیق و بررسی معانی و تمایزات مفهومی این مفاهیم و زیباییهای ادبی و محتوایی قرآن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حجتالاسلام گریوانی به یکی از نکات کلیدی یعنی وجود ترتیب منطقی در مفاهیم تبلیغی اشاره و ضمن تاکید بر ضرورت رعایت ترتیب در امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: در برخی از عرصههای تبلیغی باید ترتیب رعایت شود تا آن عرصه تبلیغی بتواند اثر خود را نیز بگذارد.
وی با تاکید بر ضرورت آسیبشناسی در حوزه دین و تبلیغ به عنوان یک نیاز اساسی، ابراز کرد: آسیبشناسی به معنای کشف نقاط ملتهب است و در این زمینه، اهمیت پرداختن به آن برای جستجوی راه حل و ارائه راهبرد و راهکار در مطالعات دینی و تبلیغی مورد تأکید است.
این استاد حوزه علمیه در ادامه، مدلهای مختلف تبلیغی شامل تبلیغ چهره به چهره، رسانهای، مجازی، اداری-سیاسی و سنتی بررسی کرد و آسیبهای هر یک از جمله «خلاء معنا در تبلیغ»، «تبلیغ فاقد عقلانیت»، «استفاده حداقلی از متون دینی و کتمان حقایق» را، مورد بررسی قرار داد.